XRP, Litecoin ja Bitcoin Cash pakotetaan kymmenen ensimmäisen salausvarallisuuden ulkopuolelle, sanoo merkittävä analyytikko

by admin .

Tunnettu kryptoteollisuuden analyytikko ja kauppias sanoo, että uudet digitaaliset omaisuuserät ylittävät useat suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutoista.

Michaël van de Poppe sanoo, että avaruudessa tapahtuu pari keskeistä muutosta, mikä aiheuttaa merkittävän ravistelun salauksen valuuttaluettelossa markkina-arvon mukaan.

„Luulen, että olemme kaksivaiheisessa vaiheessa. Ensimmäinen on siirtyminen villistä lännestä kohti kypsää ja säänneltyä markkinaa, joka ympäröi bitcoinia ja blockchainia. Toinen on eroon yliarvostetuista kymmenestä parhaasta kolikosta, kuten XRP, BCH (Bitcoin Cash) ja LTC (Litecoin).

Varojen kehitys viime vuoden aikana on laskenut.

Vuosi sitten XRP oli markkina-arvoltaan kolmanneksi suurin kryptovaluutta, Bitcoin Cash istui viidenneksi ja Litecoin kuudes, CoinMarketCapin mukaan. Tänään XRP ja BCH ovat molemmat yhdellä paikalla neljännessä ja kuudes, kun taas Litecoin on pudonnut numeroon 10.

Samaan aikaan suhteelliset uudet tulokkaat Polkadot, Chainlink, Cardano ja Crypto.com Coin ovat kaikki päässeet kymmenen parhaan joukkoon.

Vaikka Van de Poppe ennustaa, että XRP menettää asemansa suurimpana salausresurssina, kolikko on ainoa kymmenen parhaan joukossa, joka saattaa osoittaa jonkin verran voimaa lyhyellä aikavälillä salauskäyttöalustan Santimentin mukaan. Yrityksen mukaan XRP: n laskeva sosiaalinen volyymi, mittari, joka mittaa omaisuuden tunnetta sosiaalisessa mediassa, osoittaa, että mahdollinen hinnan kääntyminen on näköpiirissä.

„XRP on nähnyt lievän + 4,4%: n nousun viimeisten 24 tunnin aikana, kun salaus on muuten ollut tasainen. Viime viikko oli Ripplen sosiaalisen volyymin kuuden kuukauden matala, ja osoitetoiminta on lähestymässä viiden kuukauden mataluutta. Katso käännöksen perustelut. „