Steg-för-steg-guide för inlärning av Bitcoin-handel

Bitcoin utgör en allvarlig utmaning för traditionella valutor som världens första kryptovaluta. Men med tanke på dess prishistorik borde det vara mycket volatilitet längs dess väg.

Nedan följer fyra steg som hjälper dig att handla Bitcoin:

Bitcoin kan hanteras på två sätt: att köpa Bitcoin Evolution själv och hoppas kunna sälja den med vinst eller teoretisera på dess värde utan att någonsin äga den. CFD fungerar i den senare meningen. Vad en CFD gör är att du kan hantera ett kontrakt som bygger på priserna på en underliggande marknad. Detta är en köpt produkt, vilket innebär att du först måste lägga ner en liten insättning och återigen avslöja en mycket mer framträdande position. Detta kan uppskatta dina vinster. Det bör dock noteras att det har samma effekt på dina förluster.

Behöver jag använda en börs när jag handlar med Bitcoin?

För att ta ställning till priset på Bitcoin behöver du ett IG-handelskonto. Men när du hanterar bitcoins CFD: er interagerar du inte direkt med ett börs. Som ett alternativ handlar du försäljnings- och köppriserna från ett par börser för dina räkning.

Samma som traditionella börser, Bitcoin-börser fungerar på samma sätt. Detta gör det möjligt för investerare att köpa kryptovaluta från eller avyttra den till en annan person. Det finns några fördelar när du skär dem helt ur bilden.

Deras service och matchande motorer är opålitliga. Detta kan resultera i minskad exekveringsprecision eller hyllning av marknader.

De tillför restriktioner och avgifter för uttag och finansiering från ditt växelkonto, medan konton kan ta långa perioder att förvärva.

När du handlar med Bitcoin CFD: er förvärvar du betydligt förbättrad likviditet till det pris du har valt. När du säljer och köper direkt från börsen måste du acceptera flera priser för att slutföra din beställning.

Faktorer som ändrar priset på Bitcoin

Volatiliteten i Bitcoin gör det till en attraktiv möjlighet och hanterar kryptovaluta. På grund av att Bitcoin-marknaden fungerar kontinuerligt kan detta hända när som helst på dygnet. Bitcoin är fri från olika politiska och ekonomiska problem som påverkar den traditionella valutan. På grund av sin unga ålder finns det fortfarande mycket osäkerhet unikt baserat på det faktum att det är en kryptovaluta.

Någon av dessa faktorer kan påverka priset plötsligt och avsevärt, och av denna anledning måste du undersöka och kunskap för att navigera i dessa risker som kan komma upp.

Även om det finns ett begränsat antal bitcoins kommer den sista Bitcoin att brytas 2140. Tillgången på Bitcoin ändras dock hur de kommer in på marknaden. Till exempel påverkar deras innehavares aktivitet, hantering av dem i Bitcoin-slots , denna tillgänglighet.

Marknadsvärdet för Bitcoin erkänns vara både ett effektfullt och lämpligt eftersom handlare vill hoppa på en ökande möjlighet eller inte.

Related Articles

Över 50% av Bitcoins marknadsvärde består av orealiserade vinster

Börsvärdet för en kryptovalutatillgång är kanske inte det mest exakta måttet för beräkning av värdet av en digital valuta, utan dess betydelse för att fungera som ett verktyg för investerare, för att hjälpa dem att fatta mer informerade investeringsbeslut om deras kryptovaluta av intresse. kan inte betonas för mycket. Dessa mätvärden som beräknas genom att […]
Read more

Bitcoin zog 63 Milliarden US-Dollar weniger an als der Geldmarkt seit Jahresbeginn. Was zeigt das?

Bitcoin blieb hinter seiner Safe-Haven-Erzählung zurück, als die Anleger im Jahr 2020 netto 91,5 Milliarden US-Dollar in die Geldmarktfonds steckten. Im Vergleich dazu zog die Kryptowährung anständige, aber in den Schatten gestellte 28,6 Milliarden US-Dollar an Der Unterschied in den Zuflüssen bestätigte die Marktdominanz von Bargeld inmitten der durch Coronaviren ausgelösten Wirtschaftskrise. Der Bitcoin Evolution […]
Read more

Coinbase Inc. under forberedelse til en børsnotering: Rapport

Coinbase Inc., en af ​​de mest populære cryptocurrency-børser, er angiveligt klar til en direkte notering på aktiemarkedet, ifølge kilder. En uafhængig forsker, * Walter Bloomberg, tweetede først om nyheden. Reuters offentliggjorde også en lignende rapport for et stykke tid tilbage, hvilket yderligere bekræftede rapporterne Dette vil være den første forekomst af en børs, der tilbyder […]
Read more
Search for: