Coinbase Inc. under forberedelse til en børsnotering: Rapport

by admin .

Coinbase Inc., en af ​​de mest populære cryptocurrency-børser, er angiveligt klar til en direkte notering på aktiemarkedet, ifølge kilder.

En uafhængig forsker, * Walter Bloomberg, tweetede først om nyheden. Reuters offentliggjorde også en lignende rapport for et stykke tid tilbage, hvilket yderligere bekræftede rapporterne

Dette vil være den første forekomst af en børs, der tilbyder offentlige aktier i dets ’selskab. Indtil nu var minedrifthardwareproducenter som Bitcoin Era, Canaan og så videre de eneste, der var klare for et offentligt aktietilbud.

Notering på børsudvekslinger kræver godkendelse fra SEC (Securities Exchange Commission) i USA. Desuden er interventioner fra agenturer som New York State Department of Financial Services (NYDFS) på grund af en masse undersøgelse af cryptocurrency-udvekslingsvirksomhed også muligt.

Coinbase styrkede for nylig sit juridiske team med udnævnelsen af Paul Grewal, tidligere amerikansk magistratsdommer, til Chief Legal Officer

Virksomheden tilbyder en række forskellige institutionelle tjenester bortset fra en cryptocurrency-udveksling via Coinbase Pro og Coinbase Custody. Det er angiveligt, at den samlede venturestøtte indtil 2019 i Coinbase på over $ 525 millioner, med en værdiansættelse på 8 milliarder dollars (i 2018). Virksomheden har siden da ekspanderet kraftigt med notering af nye cryptocurrencies og deponering til fonde som Grayscale Trust Fund.