Bitcoin sluit in op JPMorgan’s $364 Miljard Market Cap

Gebaseerd op zowel de marktkapitalisatie van BTC als JPMorgan, hoeft Bitcoin slechts iets meer dan $10 miljard aan marktkapitalisatie toe te voegen om de bankgigant in te halen.

Bitcoin komt dicht in de buurt van zijn altijd hoge prijs en wordt nauwlettend in de gaten gehouden in de hele financiële ruimte. De grootste cryptocentrale maakt zich nu klaar om te passeren en heeft te maken met enkele van de grootste niet aan de blokketen gerelateerde bedrijven ter wereld.

Volgens AssetDash, dat op basis van marktkapitalisatie de belangrijkste activa is, heeft JP Morgan een huidige marktkapitalisatie van $364,4 miljard vergeleken met de $353,8 miljard van Bitcoin.

10 miljard dollar klinkt misschien als een grote som om JP Morgan in te halen, maar met een marktcap van 350 miljard dollar en een huidig dagelijks handelsvolume van meer dan 20 miljard dollar moet de stijging misschien alleen maar toenemen.

JP Morgan Analisten wijzen naar een hogere Bitcoin Market Cap

Volgens analisten van JP Morgan zouden de Amerikaanse, Europese en Japanse pensioen- en verzekeringsfirma’s, als ze slechts 1% van hun nettobezit in bitcoin zouden investeren, het marktplafond van BTC met zo’n 600 miljard dollar groeien.

Op dezelfde manier zou het een precedent kunnen scheppen wanneer meer grote instellingen BTC beginnen te kopen als indekking tegen de inflatie. De recente aankondiging van MicroStrategy van een bijkomende aankoop van $650 miljoen via schulden is zo’n voorbeeld.

Nu een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld in de strijd springt, is de deur geopend voor andere verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, aldus JPM-analisten:

„De Bitcoin-aankopen van MassMutual zijn een nieuwe mijlpaal in de adoptie van Bitcoin door institutionele beleggers“.

Als bedrijf met bijna $700 miljard aan totale activa onder beheer vertegenwoordigt een investering van $100 een daling van de emmer en mogelijk niet eens in de buurt van de 1% van de toegewezen middelen.

Een Mainstream Hedge Tegen Inflatie

Voor pensioen- en verzekeringsfondsen is de Amerikaanse dollar van oudsher de safe-havenvaluta waarin hun activa worden uitgedrukt.

In termen van inflatie zijn veel organisaties begonnen om buiten de traditionele valuta- en edelmetaalmarkten te kijken om uiteindelijk in cryptocurrency te ploeteren, vooral met Bitcoin.

Nu verborgen inflatie een aantal landen wereldwijd treft, kijken deze organisaties naar de deflatoire eigenschappen van Bitcoin als een manier om de waarde van hun activa op de lange termijn te beschermen?

Het antwoord lijkt ja te zijn, maar het kan zijn dat er nog meer grootschalige instellingen betrokken moeten worden voordat het echt kan worden gedefinieerd als een echte hedge tegen inflatie.

Related Articles

Bitcoin (BTC) møter for et nytt forsøk på å knekke $ 20.000

Bitcoin står overfor motstand på $ 19.400. Daglige tekniske indikatorer viser svakhet. BTC er muligens i en sluttdiagonal. Kampanje Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans! Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet. Bitcoin (BTC) er […]
Read more

Il più grande mercato di Darknet è stato presumibilmente truffato per rubare 30 milioni di dollari in BTC

Si ritiene che il più grande mercato darknet che vende merci illecite abbia tirato una truffa di uscita ai suoi utenti, dato che ora è stato offline per quattro giorni senza una parola da parte dei suoi amministratori. 30 milioni di dollari di bitcoin erano sotto il suo controllo. Secondo il giornalista anonimo dark.fail Secondo […]
Read more

Die Bitfinex-Wale schlagen Bitcoin nach oben vor

Die Bitfinex-Wale, die die August-Höchststände markierten, schlagen Bitcoin nach oben vor Bitcoin hat seit den gestrigen Höchstständen einen starken Rückgang erlebt. Die Entwicklung der Auftragsbücher deutet darauf hin, dass sich die Münze in den kommenden Wochen umkehren könnte. Analyst Cole Garner präsentierte ein Diagramm, das die jüngste Preisaktion von Bitcoin zusammen mit den Orderbuchdaten von […]
Read more
Search for: