Bitcoin Prijs Rally’s 13% om door 11.000 dollar heen te breken

by admin .

De Bitcoin-prijs steeg tot $11.394 en het stijgende volume suggereert dat stieren plannen hebben om de prijs nog hoger te drukken.

Binnen het laatste uur duwde de Bitcoinprijs (BTC) door het $11.000 niveau in een hoge volumepiek waardoor de prijs een nieuwe 2020-hoogte van $11.394 bereikte.

Op het moment van publicatie is de prijs iets teruggevallen tot de $11.150, maar het inkoopvolume blijft stijgen op het tijdsbestek van 1 uur. Dit stelt voor dat de hoogst gerangschikte digitale activa op CoinMarketCap een andere gaan bij de dagelijkse hoogte kunnen hebben.

Zoals eerder gemeld door Cointelegraph, registreerde de on-chain activiteit een significante piek in de instroom in ruil voor de Bitcoin-prijs die boven de $10.000 lag en de analisten van Bloomberg schatten nu dat de Bitcoin Future prijs dit jaar boven de $12.000 zal stijgen.

De prijs van de ether (ETH) steeg ook boven de vorige high door te stijgen naar $333,52, maar ten tijde van het schrijven van dit artikel is de hoogste altcoin onder $330 gezakt.

Volgens CoinMarketCap, bevindt het algemene cryptocurrency markt GLB zich nu bij $326.7 miljard. De dominantie-index van Bitcoin staat momenteel op 63,1%.

Mis ook niet onze aankomende conferentie Cointelegraph Crypto Traders Live.

Meer dan 30 ster sprekers waaronder Raoul Pal, John Bollinger, Mike Novogratz, DataDash en Jon Najarian zullen zich op 30 juli verzamelen om de uitdagingen van de crypto handel te bespreken. Doe mee aan de show voor meer dan 9 uur van crypto handel inhoud!