Bitcoin (BTC) møter for et nytt forsøk på å knekke $ 20.000

by admin .

Bitcoin står overfor motstand på $ 19.400.

Daglige tekniske indikatorer viser svakhet.

BTC er muligens i en sluttdiagonal.

Kampanje
Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Bitcoin (BTC) er i ferd med å gjøre et nytt forsøk på å bryte ut over $ 19,400-området etter et kort avvik over nivået i går.

Bitcoin forventes å lykkes med å gjøre det og vil sannsynligvis bevege seg mot motstandsnivåene som er beskrevet nedenfor.

Bitcoin avviker over rekkevidde høyt
BTC-prisen har økt raskt siden begynnelsen av september. 1. desember nådde prisen en høyde på $ 19 888, som var en ny høy all-time pris.

Imidlertid viser tekniske indikatorer i den daglige tidsrammen betydelig svakhet. Både RSI og MACD har generert bearish avvik. Videre har den stokastiske oscillatoren gjort et bearish kryss, første gang den har gjort det siden oppadgående bevegelse begynte i september.

Hvis BTC skulle begynne å synke, vil de tre viktigste støttenivåene bli funnet på $ 16,036, $ 14,847 og $ 13,657 (de respektive 0,382, 0,5 og 0,618 Fib retracement nivåene).

En nærmere titt på bevegelsen avslører at BTC står overfor motstand fra $ 13.400. Bitcoin ble allerede avvist fra denne linjen 25. november før den samlet seg og brøt ut over den 1. desember

Imidlertid har BTC falt tilbake under dette området, noe som gjør den påståtte utbruddet til et avvik over området høyt (rød sirkel). For tiden står prisen igjen motstand fra dette nivået.

Avslutter diagonalt
Antallet som ble presentert i gårsdagens analyse antyder at Bitcoin Trader er i underbølge 5, som kan gå helt opp til $ 21.733- $ 21.949.

Selv om dette veldig godt kan være riktig telling, presenterer bevegelsen siden avvisning og slipp fra 1. desember (fremhevet på bildet nedenfor) en alternativ telling.

BTC-bølgetelling

BTC-diagram av TradingView

Bitcoin har handlet inne i det som ser ut til å være en stigende kile, og fullført hva en potensiell sluttdiagonal (svart). Delbølgetallet stemmer overens med denne muligheten.

Hvis det er riktig, vil BTC sannsynligvis bryte ut over denne stigende kilen og nå en litt høyere høyde i forhold til 1. desember-prisen før den reduseres kraftig.

På grunn av regelen om at bølge 3 ikke kan være den korteste, vil en økning over $ 20.442 ugyldiggjøre dette spesielle mønsteret og antyde at prisen sannsynligvis vil øke helt til $ 21.700 som beskrevet i forrige diagram.

Konklusjon
Mens Bitcoin forventes å bevege seg over $ 20 000, setter muligheten for en sluttdiagonal en grense for den potensielle økningen hvis et breakout oppstår. En økning over $ 20.442 vil sannsynligvis ta prisen mot $ 21.700.