Bitcode AI Alternatieven

De beste manier om een eerlijke schatting te krijgen van de prijzen en producten van Bitcode AI is via een directe makelaarsvergelijking met enkele van zijn naaste concurrenten. Dus, dat hebben we voor u gedaan.

Lees hier meer: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcode-ai-ervaringen/

TradeStation vs. Bitcode AI

Het eerste grote verschil tussen de twee komt voort uit het feit dat TradeStation’s Select Plan een minimum rekening vereist van $2.000. Maar voor TS Go is het minimum $0, net als bij Bitcode AI.

De kosten voor aandelen en ETF’s zijn $0 bij TradeStation. Bitcode AI rekent ook $0 voor in de VS verhandelde aandelen. In termen van andere commissies, TS Select gebruikers $ 0,60 per contract, terwijl de TS Go plan $ 0,50 per contract vraagt.

Omdat de handelskosten van Bitcode AI kunnen afhangen van de totale waarde van de transactie, varieert de kostenefficiëntie naargelang het handelsvolume.

E*TRADE vs. Bitcode AI

Om Bitcode AI goed te kunnen beoordelen, moeten we het vergelijken met een platform als E*TRADE. Nogmaals, geen van de twee vraagt om een minimum storting, wat erg vriendelijk is voor daghandelaren met kleinere volumes.

Het eerste verschil in prijs komt bij het vergelijken van de transactiekosten voor beleggingsfondsen. Voor Bitcode AI zijn de kosten $14.95, terwijl E*TRADE $19.99 vraagt. Aan de andere kant vraagt E*TRADE $5 minder voor makelaars-ondersteunde transacties ($25 in vergelijking met $30 voor Bitcode AI). Opties per contract kosten voor beide platforms $0.65. Tenslotte rekent E*Trade meer voor futures-transacties – $1.50 per contract, vergeleken met $0.85.

Aangezien het overeenkomt met het Bitcode AI-rekeningminimum van $0 en niet zo ver afwijkt in andere kosten, kan E*TRADE een geschikt alternatief zijn. Tenminste wat de prijs betreft.

Bitcode AI vs. TD Ameritrade

Noch TD Ameritrade noch Bitcode AI vereisen een minimumrekening. Dit maakt beide platforms geschikt voor beginnende traders.

Verder is het vermeldenswaard dat de commissies en kosten voor Bitcode AI maximaal $0,005 per aandeel bedragen voor het Pro platform, of 1% van de transactiewaarde, en $0 voor BITCODE AI Lite. TD Ameritrade, aan de andere kant, neemt $0.65 per optiecontract, terwijl het gratis aandelen, ETF, en per-leg handel in opties aanbiedt.

Met andere woorden, zelfs met record lage IB commissies, blijft TD Ameritrade concurrerend.

Voor meer details, bekijk onze vergelijking van Bitcode AI vs TD Ameritrade.

Bitcode AI vs. Robinhood

Als we IB en Robinhood vergelijken, zijn er nogal wat overeenkomsten. Het belangrijkste is dat geen van beide platforms een minimum storting, aandelen handelskosten, of ETF handelskosten heeft.

Een van de voordelen van Robinhood is dat het geen kosten vraagt voor opties per contract. Bitcode AI vraagt $0.65 per contract.

Robinhood heeft echter aanzienlijk hogere marge tarieven – 2,50%, ongeacht de handelswaarde. Ter vergelijking, zelfs de hoogste marge tarieven voor Bitcode AI zijn niet hoger dan 1,59%. Ook, Bitcode AI sluit rekening kosten zijn onbestaande. Robinhood kan tot $75 in rekening brengen voor het overdragen van een rekening.

Het is ook vermeldenswaard dat Robinhood veel reputatie heeft verloren met de laatste controverse over Gamestop-aandelen. Dus, wie op zoek is naar Robinhood alternatieven kan overwegen om te kiezen voor Bitcode AI.

Conclusie

Samenvattend, onze Bitcode AI platform beoordeling vindt vergoedingen voor laag-volume transacties de sterkste IB eigenschap. Met geen minimum storting eis en record-lage commissies, lijkt dit platform zich te richten op beginnende en gevorderde day traders.

Related Articles

Bitcoin (BTC) møter for et nytt forsøk på å knekke $ 20.000

Bitcoin står overfor motstand på $ 19.400. Daglige tekniske indikatorer viser svakhet. BTC er muligens i en sluttdiagonal. Kampanje Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans! Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet. Bitcoin (BTC) er […]
Read more

Südkoreanische Telekom führt Blockketten-Brieftasche ein

Südkoreanische Telekom führt Blockketten-Brieftasche für offizielle Dokumente ein Die südkoreanische SK Telecom gibt eine Blockchain-Lösung für die Speicherung und Verwaltung von Regierungszertifikaten heraus. Der südkoreanische Telekommunikationsriese SK Telecom hat angekündigt, dass er mit Zustimmung des Ministeriums für öffentliche Verwaltung und Sicherheit seine erste digitale Brieftasche durch ein Bitcoin System für die Speicherung und Verwaltung blockkettenbetriebener […]
Read more

Bitcoin sluit in op JPMorgan’s $364 Miljard Market Cap

Gebaseerd op zowel de marktkapitalisatie van BTC als JPMorgan, hoeft Bitcoin slechts iets meer dan $10 miljard aan marktkapitalisatie toe te voegen om de bankgigant in te halen. Bitcoin komt dicht in de buurt van zijn altijd hoge prijs en wordt nauwlettend in de gaten gehouden in de hele financiële ruimte. De grootste cryptocentrale maakt […]
Read more
Search for: